Studentenverenigingen

Onze dank gaat uit naar de verschillende studentenverenigingen die ons ondersteunen in de promotie van de FLO-dag! Bedankt SSR, Asopos, Njord, het Duivelsei, NSL en Quintus! 

Anne & Max

Bij Anne & Max ben je elke dag welkom. Voor ontbijt, koffie, lunch, een high tea of hartige hapjes in de middag. Ze werken met verse, authentieke en gezonde producten. Maar boven alles willen ze een huiskamer in de stad zijn, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent. 

Anne & Max heeft voor de promotie van ons evenement een speciale aanbieding voor alle bezoekers van de FLO-dag. Met de flyer voor de FLO-dag krijg je 25% korting op een ontbijtje (tot twee personen)!

Domino's

Domino’s Pizza Nederland is het grootste pizza bezorg en afhaal bedrijf in Nederland. Haal je verse handgemaakte pizza op in de winkel of bestel online via www.dominos.nl en laat het thuis bezorgen.

Domino’s heeft voor de promotie van ons evenement een speciale aanbieding voor alle bezoekers van de FLO-dag. Met de flyer voor de FLO-dag krijg je elke tweede pizza voor €2!

Drukbedrijf

Voor de promotie van ons evenement zijn we een exclusieve samenwerking aangegaan met Drukbedrijf.nl. Drukbedrijf.nl levert al jaren drukwerk aan vele studie- en studentenverenigingen in Nederland en weet daarom precies hoe ze ons het beste kunnen helpen. Voor ons evenement hebben we onder andere flyers laten drukken en canvas tassen met logo besteld.

Drukbedrijf.nl drukt alles op alles, dus ook ons overige drukwerk wordt door hen geleverd.