Studentenverenigingen

Onze dank gaat uit naar de verschillende studentenverenigingen die ons ondersteunen in de promotie van de FLO-dag.

SlimStuderen

Samenvattingen, uittreksels, verslagen, college-aantekeningen. Allemaal zaken die jouw leven als student een stuk makkelijker maken! Bij SlimStuderen.nl ben je aan het juiste adres voor goede samenvattingen en college-uittreksels voor studies van de Universiteit Leiden. De verslagen zijn eenvoudig online te bestellen, van zeer hoge kwaliteit, ruim voor de tentamens beschikbaar en als je ze voor 19:00 uur hebt besteld, worden ze dezelfde dag verzonden!

Capita Selecta

Ga voor optimale tentamenvoorbereiding! Capita Selecta helpt studenten aan de Universiteit Leiden al sinds 1994 succesvol met het voorbereiden van hun tentamens. Wij doen dit door het aanbieden van tentamen-trainingen. Het voordeel van Capita Selecta is dat door middel van kleine groepen een leeromgeving wordt gecreëerd waar ieder op zijn gemak is en veel persoonlijke aandacht krijgt. Studenten zijn tevreden en geven onze cursus gemiddeld een 8,1. Onze repetitoren krijgen een 8,6 voor het lesgeven en hun vakkennis!

Anne & Max

Bij Anne & Max ben je elke dag welkom. Voor ontbijt, koffie, lunch, een high tea of hartige hapjes in de middag. Ze werken met verse, authentieke en gezonde producten. Maar boven alles willen ze een huiskamer in de stad zijn, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent. 

Anne & Max heeft voor de promotie van ons evenement een speciale aanbieding voor alle bezoekers van de FLO-dag. Met de flyer voor de FLO-dag krijg je 25% korting op een ontbijtje (tot twee personen)!

Domino's

Domino’s Pizza Nederland is het grootste pizza bezorg en afhaal bedrijf in Nederland. Haal je verse handgemaakte pizza op in de winkel of bestel online via www.dominos.nl en laat het thuis bezorgen.

Domino’s heeft voor de promotie van ons evenement een speciale aanbieding voor alle bezoekers van de FLO-dag. Met de flyer voor de FLO-dag krijg je elke tweede pizza voor €2!

Drukbedrijf

Voor de promotie van ons evenement zijn we een exclusieve samenwerking aangegaan met Drukbedrijf.nl. Drukbedrijf.nl levert al jaren drukwerk aan vele studie- en studentenverenigingen in Nederland en weet daarom precies hoe ze ons het beste kunnen helpen. Voor ons evenement hebben we onder andere flyers laten drukken en canvas tassen met logo besteld.

Drukbedrijf.nl drukt alles op alles, dus ook ons overige drukwerk wordt door hen geleverd.